Забронируйте тандемный полет на параплане с инструктором в Молдове

Полет в тандеме

După zbor am devenit o persoană mai încrezută în sine. Privind de jos îmi părea mai înfricoșător decât este în realitate. Merită să încerci măcar o dată în viață. O experiență unică!

Оксана

Voucher Cadou - Полет на параплане

Oferă persoanei dragi un zbor cu parapanta! Chiar dacă este vorba despre o zi de naștere, o aniversare sau chiar de Valentine's Day surprindei pe cei dragi cu o experiență de neuitat.

*Data zborului poate fi amânată în funcție de condițiile meto

Ce trebuie să știți

Zborul cu parapanta depinde în mare măsură de condițiile meteo. Este important să va programați din timp zborul și să confirmați telefonic programarea cu o zi sau două înainte. În cazul în care condițiile meteo se schimbă (chiar la locul de decolare) și nu mai sunt favorabile (vânt puternic, ploaie, ninsori puternice, etc.) zborul va fi amânat pentru o altă zi.

Zborurile se pot efectua pe tot parcursul anului, inclusiv iarna (când este senin, peisajele sunt de o frumusețe greu de imaginat). Durata activității (inclusiv pregătirea și zborul în sine) poate varia intre 15 min și 1 oră, în funcție de condițiile meteo și de tipul zborului ales.

Школа парапланеризма

Требования

  • Declarație pe propria răspundere că sunteți apt din punct de vedere medical pentru zbor.
  • Greutatea corpului 45Kg–120Kg
  • Vârsta 18+ ani

Снаряжение

Puteți închiria echipamentul pe perioada cursurilor cu 200 Lei pentru o zi de antrenament. Dacă dispuneți de echipament propriu nu se achită costul chiriei.

Практические занятия

Primele lecții vei învăța construcția parapantei, aerodinamică, meto.

Vei practica la sol manevrarea parapantei sub supravegherea instructorului, în diferite condiții.

Первый полет

Atunci când instructorul va decide că ești pregătit pentru primul zbor solo, vei zbura singur în dinamic, ghidat de către instructor prin stația radio.

Места полетов

În funcție de direcția și viteza vântului,

zborul poate avea loc în diferite locații.